All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 04-11-2008, 05:27 PM
bubs999 bubs999 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 30
bubs999 is on a distinguished road
N96 video hissing sound

I've been playing around with the video on the N96 and noticed that when I play it back, there is a lot of hissing noise during playback, ot the point where it sometimes drowns out the othe audio, especially if its quiet.

Anyone else have this problem? any ideas on how to fix it?

  #2  
Old 23-11-2008, 12:54 PM
pcarey pcarey is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scotland
Posts: 23
pcarey is on a distinguished road
I've got this problem too, as yet I haven't found out what's causing it or how to stop it.

  #3  
Old 24-11-2008, 02:47 PM
bubs999 bubs999 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 30
bubs999 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pcarey View Post
I've got this problem too, as yet I haven't found out what's causing it or how to stop it.
I'm hoping a firmware update will sort it out, whenever the next one is due

  #4  
Old 25-11-2008, 06:19 AM
RogerPodacter RogerPodacter is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Cali, USA
Posts: 773
RogerPodacter is on a distinguished road
is this like the old problem with the n95, where the audio had a hiss when listening to music? it was only during music playback, during the silence between songs, there was a hiss.
Ads

  #5  
Old 25-11-2008, 04:16 PM
pcarey pcarey is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Scotland
Posts: 23
pcarey is on a distinguished road
Best way to describe it would be to record a short video with no sound or as near silence as possible. Then when you playback that recorded video clip the soundtrack has a loud hissing noise through it. Even though there should be nothing there at all.
 

Bookmarks

Tags
hissing, n96, sound, video

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ETI Camcorder record no sound video and MP3Go with continous broken sound on 6600? NewForce Nokia 6600 and 6620 7 27-02-2006 01:20 AM
Attaching sound to video Nokia 3650, 3660, and 3620 3 13-06-2003 04:29 PM
A Message From Globe Handyphone (Philippines Only) kobe24 Nokia 7650 22 17-03-2003 07:14 AM



All times are GMT. The time now is 09:08 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy