All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #31  
Old 06-06-2005, 01:41 PM
rein rein is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
rein is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pankajxmathur
Choose SMTP server authentication as yes and supply the same user name and password as the pop3 user name and password.
With this sending mail should work.
It worked fine for me.
However you guys need to read the first post posted by me and reply to the same
Didn't work for me on 9500. What I got was Kern-Exec mistake no 3, the program and the server both closed. Does anyone know what the problem is?

  #32  
Old 07-06-2005, 03:28 AM
M!CHA3L
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Need Help

hi guys, i already settings the right things for the gmail account in the web and in my 9500 and i can retrieve and sent the email , the problem is after i send some email even can retrieve by yhe others after i sent in my handphone in the text box said problem in connecting and the connecting disconned , anybody can solve this problem? thanx a lot
Ads

  #33  
Old 01-07-2005, 05:17 AM
kenbo kenbo is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
kenbo is on a distinguished road
Sending g-mail

hi, forgive me for posting this twice, but i think i might have posted in the wrong thread.

I'm trying to send an outgoing message in gmail. i have followed the suggestions mentioned above, but still no luck.

I get an error message when it connects to my internet connection:

Problem sending message
System:
Disconnected

Has anyone else experienced the same problem?

Many thanks for your advice.

Ken

  #34  
Old 01-07-2005, 06:55 PM
kazio kazio is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
kazio is on a distinguished road
I'm trying to send an outgoing message in gmail. i have followed the suggestions mentioned above, but still no luck.

I get an error message when it connects to my internet connection:

Problem sending message
System:
Disconnected

Has anyone else experienced the same problem?



Yes, I have that message EVERY TIME I send an email, but the message(s) are always sent correctly so I don't call it a problem. I only get disconnected every time...

  #35  
Old 03-07-2005, 06:00 PM
kenbo kenbo is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7
kenbo is on a distinguished road
Sending Email

thanks, Kazio. I was trying different settings, but ended up with the same settings as before. Like you, now I am able to send, but I still get the "disconnected" message. Weird.

Are you on T-Mobile? I wonder if if might have something to do with the provider.
 

Bookmarks

Tags
9500, gmail, nokia

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gmail pop3 on symbian phones working mrtaz Community Waffle 11 08-06-2006 06:50 PM



All times are GMT. The time now is 11:28 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy