All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 14-10-2002, 12:51 PM
Guest
 
Posts: n/a
IMAP email and idle time

Hi all,

I just tried to connect to my imap4 email server to collect my emails. I entered all the relevent details and have the GPRS set up and working (well the wap is working). When I try to connect to the imap server the phone just says connecting to mailbox, it stays like that for 3 - 4 mins and then I get an error "Mailbox <name> disconnected. Mailbox idle for specified time." Anybody else get this error? I am guessing the idle time is set on the server and not on the 7650. Can anyone help me?

Regards,
Eoghan.
Ads

  #2  
Old 15-10-2002, 09:39 AM
Edgedale's Avatar
Edgedale Edgedale is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2002
Location: Coral Edge, Edgedale Plains, Singapore
Posts: 1,335
Edgedale is on a distinguished road
Try using this http://www.fastmail.fm

it's free imap account. I got mine and running fine
__________________
There's no stupid question just stupid answer

"Ask and you will get. Seek and you will find"
 

Bookmarks

Tags
email, idle, imap, time

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 10:33 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy