All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 20-01-2005, 10:10 AM
nickyoung nickyoung is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
nickyoung is on a distinguished road
7610 and picodrive problems

hi,

I couldn't find any relaven thread so i hope you don't mind me starting a new one.
I have a brand new 7610 and i can't get picodrive emulator working properly. I've got the latest version of the software (picodrives60_152) and have installed it on the mmc card and put a few compatable (according to the picodrive website) roms in the root directory of the mmc card (i've also tried putting them in the root directory of the internal memory) . The picodrive software boots ok but it won't let me load any rom into it. I click on load rom, select the correct directory with the the left hand button, click on the rom i want to load with the joystick (i get a little x next to the file when i do this) and then press 'done' which is the left hand button again. when i do this the program goes back to picodrives main menu with load rom, load state etc... but at the bottom of the screen it still says 'No Rom Loaded'.

anyone got any ideas what is going wrong here. is picodrive just incompatable? would i have better luck with an older version? (if so which?)...


cheers

nick

  #2  
Old 16-02-2006, 08:16 AM
zebmirza zebmirza is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
zebmirza is on a distinguished road
Pico Drive

Quote:
Originally Posted by nickyoung
hi,

I couldn't find any relaven thread so i hope you don't mind me starting a new one.
I have a brand new 7610 and i can't get picodrive emulator working properly. I've got the latest version of the software (picodrives60_152) and have installed it on the mmc card and put a few compatable (according to the picodrive website) roms in the root directory of the mmc card (i've also tried putting them in the root directory of the internal memory) . The picodrive software boots ok but it won't let me load any rom into it. I click on load rom, select the correct directory with the the left hand button, click on the rom i want to load with the joystick (i get a little x next to the file when i do this) and then press 'done' which is the left hand button again. when i do this the program goes back to picodrives main menu with load rom, load state etc... but at the bottom of the screen it still says 'No Rom Loaded'.

anyone got any ideas what is going wrong here. is picodrive just incompatable? would i have better luck with an older version? (if so which?)...


cheers

nick
you should create a folder with name "PDGames" in phone memory or memory card wherever you have installed the Picodrive.
Enjoy Play Sega Mega Games Man.
Ads
 

Bookmarks

Tags
7610, picodrive, problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems and Thoughts... zainman Nokia 7610 and 6670 1 30-10-2004 07:31 PM



All times are GMT. The time now is 02:25 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy