All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 04-12-2007, 07:31 AM
norm2002 norm2002 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 19
norm2002 is on a distinguished road
Moving Menu icons

Using the new v20 firmware. Trying to arrange my icons to be user friendly for me in different folders. There seem to be some icons that have what looks like a C in the top right corner where the option to move to different folders doesn't appear. I really don't want Music in my root folder but it seems I have no choice. Any way round this?

  #2  
Old 04-12-2007, 07:34 AM
havana7 havana7 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 29
havana7 is on a distinguished road
the C in the upper corner right indicate that there is a program in use in this folder, to see what is in use press down the menu key a few seconds to have the task manager and see what is running.
regards.

  #3  
Old 04-12-2007, 11:31 AM
davecozens's Avatar
davecozens davecozens is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somerset
Posts: 812
davecozens is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by havana7 View Post
the C in the upper corner right indicate that there is a program in use in this folder, to see what is in use press down the menu key a few seconds to have the task manager and see what is running.
regards.
Or go into the folder and the same little thingy will be in the corner of the running app.

I'm just irritated that you can't change folder icons. Or move the "system" folders. Not fair. I want to pick me own icons.

Ads

  #4  
Old 04-12-2007, 11:41 AM
randomfan randomfan is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: London, UK
Posts: 255
randomfan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by davecozens View Post
I'm just irritated that you can't change folder icons. Or move the "system" folders. Not fair. I want to pick me own icons.

You can, there is a little hack that achieves the effect you want. I've just tried it and now I have my Office folder at the root level of the menu

See http://www.fwrnando.com/blog/?p=94

  #5  
Old 04-12-2007, 01:09 PM
3Shirts 3Shirts is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,285
3Shirts is on a distinguished road
THAT is one awesome little hack! I've been trying to do this for ages and it pi$$es me right off not being able to! Thanks for the link.

  #6  
Old 04-12-2007, 01:48 PM
Pheonix SZ Pheonix SZ is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 347
Pheonix SZ is an unknown quantity at this point
Hilarious !
Having to put up with the default arrangement has irked me for years.
Revenge as they say, is a dish best served cold.
MUAHAHAA !
__________________
Do I look like a people person ?

  #7  
Old 19-04-2008, 05:45 AM
ironass's Avatar
ironass ironass is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cotswolds, U.K.
Posts: 1,508
ironass is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by randomfan View Post
You can, there is a little hack that achieves the effect you want. I've just tried it and now I have my Office folder at the root level of the menu

See http://www.fwrnando.com/blog/?p=94
Has anyone tried this successfully on V20. It worked for me on V15 but I can't seem to access Menu fast enough in the latest version.

  #8  
Old 19-04-2008, 10:15 AM
rolan73d rolan73d is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 99
rolan73d is an unknown quantity at this point
Check out my new post...

U can change folder icons due 2 hacking phone.....

  #9  
Old 20-04-2008, 10:30 AM
ironass's Avatar
ironass ironass is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cotswolds, U.K.
Posts: 1,508
ironass is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rolan73d View Post
Check out my new post...

U can change folder icons due 2 hacking phone.....
Any chance that youould post the full details of your "hack" in this forum please.

  #10  
Old 20-04-2008, 04:47 PM
GordonShowers's Avatar
GordonShowers GordonShowers is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: UK
Posts: 249
GordonShowers is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ian-ross@beeb.n View Post
Has anyone tried this successfully on V20. It worked for me on V15 but I can't seem to access Menu fast enough in the latest version.
Hi Ian, just select an app that takes longer to uninstall

  #11  
Old 02-05-2008, 03:35 PM
hargs48 hargs48 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 227
hargs48 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ian-ross@beeb.n View Post
Has anyone tried this successfully on V20. It worked for me on V15 but I can't seem to access Menu fast enough in the latest version.
It also worked on my N95 8GBwith V15,but now with V20 doesn't work...no option to move that folder...
 

Bookmarks

Tags
icons, menu, moving

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to change/move icons in menu? Spectre_chavez Sony Ericsson W950 and W960i 1 15-11-2007 12:29 PM
Anyone know if I can change my icons in the menu? tobbad Sony Ericsson M600i 0 06-01-2007 11:31 AM
Many icons in main menu, how to manage? syskplim Nokia 7610 and 6670 2 08-05-2006 05:48 PM
Changing the Menu Icons? Marius Nokia 7650 270 20-01-2005 09:45 PM
SDoubler moved menu icons around!?! asout Nokia 7650 5 22-01-2003 05:54 AM



All times are GMT. The time now is 05:37 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy