All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

Go Back   All About Symbian Forums > Symbian Based Devices > S60 (Series 60) > Nokia E90

 
 
Thread Tools Display Modes

  #1  
Old 24-06-2008, 03:04 AM
pakolainen pakolainen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 34
pakolainen is on a distinguished road
Videos don't play from within sites - youtube

Hi,
Even after upgrading the firmware, i am still unable to view view videos from within youtube or any other site. 9 times out of 10, it states that i need to upgrade my flashplayer, but when i check this route out, not compatible.

Anything i'm doing wrong.? I understood that the latest firmware - 235...... - enabled this.
Cheers

  #2  
Old 24-06-2008, 06:45 AM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
210.34.75 is the latest firmware what's 235?
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #3  
Old 24-06-2008, 06:53 AM
pakolainen pakolainen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 34
pakolainen is on a distinguished road
I stand corrected, that's what i meant. My bad. Humble apologies

  #4  
Old 24-06-2008, 06:56 AM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
Normally, when you Flash this FW Youtube just crashes the browser.
Have you done a hard reset AFTER flashing your phone?
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #5  
Old 24-06-2008, 07:47 AM
pakolainen pakolainen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 34
pakolainen is on a distinguished road
Can't say that i have. Took long enough to flash the phone.
Am switching between using the handsets web browser and Opera mini

  #6  
Old 24-06-2008, 08:39 AM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
To get YouTube working after flashing you must do a hard reset.
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #7  
Old 24-06-2008, 11:10 AM
pakolainen pakolainen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 34
pakolainen is on a distinguished road
I'm gonna then look stupid for 5 minutes ;-) how would one go about doing a hard reset. Cheers
Ads

  #8  
Old 24-06-2008, 01:39 PM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
Sorry - took over 5 mins to reply

*#7370#
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #9  
Old 24-06-2008, 02:41 PM
pakolainen pakolainen is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 34
pakolainen is on a distinguished road
:-)

  #10  
Old 06-07-2008, 06:36 AM
HLing HLing is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: eventually back to NYC
Posts: 16
HLing is on a distinguished road
hard reset worked once

just wondering if there has been further information on the youtube video playback. After upgrading the firm ware to 210.34 75, and just before restoring my back up, the videos on Crunchyroll website played back for the first time. (yay!). Then when i restored my back up, the web short cut didn't even work. That's when i did a hard reset, and then tried to play the videos first on the websites before doing any thing else. Youtube worked! crunchyroll worked, though not VEOH's. VEOH's website still gives that error message about needing the latest flash player, which is a message Crunchyroll's website usewd to give.

Alas, the happiness lasted less than 2 weeks. Youtube just stopped working a few days ago. After uninstalling various things, and then eventually doing another factoey reset, i still only have Crunchyroll playback. No youtube as promised in the new firmware.

Any more remedies to be performed?

  #11  
Old 06-07-2008, 07:42 AM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
Houston, we have a problem.......


http://my-symbian.com/forum/viewtopi...=345032#345032
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #12  
Old 06-07-2008, 06:05 PM
HLing HLing is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: eventually back to NYC
Posts: 16
HLing is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by confucious View Post

Not sure the reason for this particular link? About microphone?

  #13  
Old 06-07-2008, 07:12 PM
confucious confucious is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Surrey - England
Posts: 110
confucious is on a distinguished road
Hmmm - It was meant to be this one http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=37180

But the microphone one was interesting don't you think?
__________________
He who asks a question looks stupid for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains stupid forever.

  #14  
Old 07-07-2008, 02:24 AM
HLing HLing is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: eventually back to NYC
Posts: 16
HLing is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by confucious View Post
Hmmm - It was meant to be this one http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=37180

But the microphone one was interesting don't you think?
Indeed, it was interesting, since i happen to be a recording engineer. Also, the microphone thread got me thinking about my first impression when i first got my e90 and noticing that the speakers were quite a bit louder the first few days, but then it seemed to have gotten stunned and dumbed down since then....hmmm, maybe it wasn't just my imagination...and another thing is that the voice recorder really is of far inferior quality than the 9290 i had, and so that maybe it was NOT the recorder but the mic ?

Anyhow, thanks for the new link. i feel "better" now that i'm not the only one having trouble with Youtube. I also feel silly to have reset it twice since instead of looking for other reports.

By the way, have anyone had success with video playback from www.veoh.com ?

  #15  
Old 15-07-2008, 10:41 PM
HLing HLing is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: eventually back to NYC
Posts: 16
HLing is on a distinguished road
just for the record, youtube is working again as of a few days ago. it was them, not us this time. So, after the 210 firmware update, the factory reset of the phone basically fixed the youtube playback. Then when it stopped working again it wasn't a problem on the e90's end.
 

Bookmarks

Tags
play, sites, videos, youtube

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Multiplatform YouTube Bible Menneisyys Nokia N95 and N95 8GB 19 21-07-2009 04:14 PM
All YouTube, Google videos and much more on your Smartphone alec23 Non-Symbian Phones 0 19-10-2007 09:37 PM
All YouTube, Google videos and much more on your Smartphone avotmv Non-Symbian Phones 1 13-10-2007 09:15 PM



All times are GMT. The time now is 12:45 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy