All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 09-07-2010, 09:44 AM
smithy smithy is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
smithy is on a distinguished road
5800 Xpress Landspace Mode Problem

Hi, for some reason my Nokia 5800 Xpress landscape screen mode has stopped working. This is across all apps and menus where it used to work. The display is working fine in portrait mode but when I tilt the phone on its side it never changes to landscape mode. I have not dropped the phone or anything like that so I have no idea why it would stop working.
Has anyone else found the same problem? And knows how to fix it?
Thanks!

  #2  
Old 10-07-2010, 07:36 AM
robmeik robmeik is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
robmeik is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by smithy View Post
Hi, for some reason my Nokia 5800 Xpress landscape screen mode has stopped working. This is across all apps and menus where it used to work. The display is working fine in portrait mode but when I tilt the phone on its side it never changes to landscape mode. I have not dropped the phone or anything like that so I have no idea why it would stop working.
Has anyone else found the same problem? And knows how to fix it?
Thanks!
Have you checked that System -> Phone -> Sensor settings -> Sensors; is set to "on" and that Turning control is set to "Auto-rotate display"

If that is all set up correctly, I suggest a hard reset and reinstalltion of your software!!

Hope that helps.
Ads

  #3  
Old 11-07-2010, 11:22 AM
smithy smithy is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3
smithy is on a distinguished road
I updated my phones firmware and its working again! Thanks for the reply
 

Bookmarks

Tags
5800, landspace, mode, problem, xpress

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5800 Podcasting Problem germcevoy Nokia Numbered S60 5.0 (Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia 5530) 1 04-03-2010 04:28 PM
problem connecting P800 to PC in modem mode sanjeeva Sony Ericsson P800, P900 and P910 4 28-03-2007 01:09 PM
6260 , Problem in Browser Mode Darkvador1726 Nokia 6260 3 22-12-2004 09:19 AM
6260 in Browser mode problem! jean08 Nokia 6260 5 07-12-2004 08:45 PM
problem in profiles VanSen Nokia 3650, 3660, and 3620 1 05-08-2004 01:08 PM



All times are GMT. The time now is 12:40 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy