All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 24-09-2006, 03:40 PM
bilidikid bilidikid is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: istanbul, Turkey
Posts: 6
bilidikid is on a distinguished road
Unhappy E60 wi fi problem

Hi there,

although i've read all the topics of S60 series, i haven't noticed such problem.
My new E60 can connect to all wi-fi including my neighbours wi-fi's but i cannot connect to my home wi fi.

i choose "select wi fi" than my wi fi appears with very strong signal (since it s near me) than i choos it it says connecnting but nothing but a blank page..

i tried the same with opera .. nothing changed.

then i go near the window, search for wlan again. my wlan and my neigbour's appears, i choose my neigbour's it works! (although the signal is weak)

as for my wlan, i dont use WEP nore MAC filtering..
it s totally open..

my wireless adsl modem is US Robotics.. (maybe it useful??)

i can't even connect to internet via ippassthrough..


anyone with any ideas????


i really need your help..

  #2  
Old 24-09-2006, 06:11 PM
E61DRC E61DRC is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 48
E61DRC is on a distinguished road
Have you tried disabling power saving in the WLAN Advanced Settings on the E61?

  #3  
Old 24-09-2006, 06:14 PM
bilidikid bilidikid is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: istanbul, Turkey
Posts: 6
bilidikid is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by E61DRC
Have you tried disabling power saving in the WLAN Advanced Settings on the E61?

yes i tried, unfortunately it didn't work :(

  #4  
Old 25-09-2006, 04:13 PM
pantoche pantoche is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 23
pantoche is on a distinguished road
Dont you have a mac address filter in the router or some protection that dont let you connect?

  #5  
Old 25-09-2006, 04:15 PM
bilidikid bilidikid is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: istanbul, Turkey
Posts: 6
bilidikid is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pantoche
Dont you have a mac address filter in the router or some protection that dont let you connect?
i don't have anything.. it's totally open and public..
Ads

  #6  
Old 28-09-2006, 10:43 PM
mob453 mob453 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 138
mob453 is on a distinguished road
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413 es60)

What make is your router? I'm using a safecom and have no problems

  #7  
Old 29-09-2006, 06:01 AM
bilidikid bilidikid is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: istanbul, Turkey
Posts: 6
bilidikid is on a distinguished road
guys i reset my modem. (robotics 9016) and did all the settings again.. it's fixed.

Thanks

  #8  
Old 14-10-2006, 07:36 PM
icicibank icicibank is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
icicibank is on a distinguished road
Wi fi problem on E61

I have an E61. My problem is slightly different (probably not technically) but I am able to connect easily to my home network (unsecured) but not to any other public unsecured networks. 'have tried at hotels & airports. Its very frustrating and the previous solution of resetting the routers is not available(!!).
Any help / suggestions would be appreciated.
Regards

  #9  
Old 14-10-2006, 11:21 PM
bilidikid bilidikid is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: istanbul, Turkey
Posts: 6
bilidikid is on a distinguished road
try to change the setting of "power saving mode" in wlan options.

  #10  
Old 15-10-2006, 09:02 AM
BernieF BernieF is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 14
BernieF is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by icicibank
I have an E61. My problem is slightly different (probably not technically) but I am able to connect easily to my home network (unsecured) but not to any other public unsecured networks. 'have tried at hotels & airports. Its very frustrating and the previous solution of resetting the routers is not available(!!).
Any help / suggestions would be appreciated.
Regards
I have got that problem, too.
I can't seem to connect to WLAN/WiFi Hotspots on the go.

Instead, I always have to actually create an access point setting (like you would do with your home's wireless network). This way, it always works... but of course, that's a hassle to always having to create a setting for using some public hotspot

  #11  
Old 15-10-2006, 01:10 PM
ausheikh ausheikh is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
ausheikh is on a distinguished road
ad hoc wlan connections

has anyone tried to create an adhoc connection, and use that to browse?

I have got it working but it resets as soon as i exit the browser.

anyone else had a similar experience?
 

Bookmarks

Tags
e60, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Problem N-gageQD,Slow For 10 sec Then it work Normal Fi5hy Nokia N-Gage and N-Gage QD 2 11-06-2005 10:45 AM
N-Gage QD problem m0uth Nokia N-Gage and N-Gage QD 5 07-06-2005 09:25 PM
HELP!!! Theme Studio ----> creating Themes Problem jey_son_999 S60 Software 0 14-05-2005 11:31 PM



All times are GMT. The time now is 02:31 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy