All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 20-02-2005, 11:26 PM
sli sli is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
sli is on a distinguished road
Can I use N-Gage QD without SIM card ??

I have two phones and I am tired of swapping the SIM card between N-Gage QD and the other.....

Is there a way to use N-gage w/o the sim ?? Or can I duplicate the sim card ??

Thanks.

  #2  
Old 21-02-2005, 08:50 AM
N/A's Avatar
N/A N/A is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 7,948
N/A is on a distinguished road
No, but you can get any old/used/inactive/dummy SIM card and use it.

  #3  
Old 23-02-2005, 07:33 PM
askr's Avatar
askr askr is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: PL
Posts: 24
askr is on a distinguished road
On the contrary - you can duplicate a card and it will cause no error for the network. Msg and phone calls will come to the card that last contacted the network - eg You made a call or send a msg, etc.
In Poland, one of the serwice providers even offers yu to legaly buy a second active card - a duplicate of the first one, and use them simultaniuosly.
Ads

  #4  
Old 01-03-2005, 11:17 AM
rohitkhannak's Avatar
rohitkhannak rohitkhannak is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Kolkata, India
Posts: 111
rohitkhannak is on a distinguished road
I thought the offline profile allows you to use the phone without a SIM card!

  #5  
Old 01-03-2005, 02:19 PM
N/A's Avatar
N/A N/A is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 7,948
N/A is on a distinguished road
Yes, with newer phones like the 6630, but the N-Gage and N-Gage QD require a SIM card to be present (it doesn't have to be active/usable, but the card has to be in the phone).

  #6  
Old 31-08-2009, 06:37 AM
lindseyparker lindseyparker is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
lindseyparker is on a distinguished road
Hi Sli...
I think if you want to use N-Gage QD then SIM cad must be in the phone even it would not be active. I haven't tried but you can try with duplicate card with legal activation. Hope it will work successfully for you.
__________________
feet
 

Bookmarks

Tags
card, ngage, sim

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SIM card not valid bigforo Nokia 6600 and 6620 5 23-11-2006 11:47 AM
Importing contacts from SIM card rufuz Nokia N-Gage and N-Gage QD 1 20-12-2004 02:27 AM
Help!! Can't copy contacts to sim card tommy024 Nokia 6600 and 6620 1 09-09-2004 04:39 PM
Not recognizing SIM card clueless Nokia N-Gage and N-Gage QD 2 19-01-2004 07:38 PM
3650 Operation without a sim card? Sals Nokia 3650, 3660, and 3620 6 08-09-2003 07:52 PM



All times are GMT. The time now is 07:28 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy