All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #211  
Old 15-04-2007, 10:53 PM
mleko mleko is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
mleko is on a distinguished road
I've got a 1gb kingston dual-voltage rs-mmc (http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...1GB&referid=28)
with my n-gage classic, and i've got a problem when copying through the usb cable. It tells me that there's no such device and disconnects the drive. any ideas? works fine with a card reader and browsing on the phone is ok too.
tell me something cos i'm bored of taking out the battery when addingsomething to the card

  #212  
Old 19-04-2007, 02:56 AM
ajprius ajprius is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
ajprius is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mleko View Post
I've got a 1gb kingston dual-voltage rs-mmc (http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...1GB&referid=28)
with my n-gage classic, and i've got a problem when copying through the usb cable. It tells me that there's no such device and disconnects the drive. any ideas? works fine with a card reader and browsing on the phone is ok too.
tell me something cos i'm bored of taking out the battery when addingsomething to the card

YEP!!! I am experiencing the same thing, with the additional new reboot feature. After the phone has booted, a can move through the menus for a minute or two and then the phone suddenly reboots, without warning. This only happens with my new Transcend 1GB mmc+ card though. If I put in the old 128MB mmc it runs fine?? I have music and programs on the 1gb mmc and it is a little over half full.

SOMEONE PLEASE HELP ME!!??

  #213  
Old 22-04-2007, 04:18 PM
tteff2582 tteff2582 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
tteff2582 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by SAbz911 View Post
Kingmax, 128mb, EBuyer
I have kingmax too,and my card have 512MB

  #214  
Old 26-04-2007, 01:37 AM
Troud Troud is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Troud is on a distinguished road
Kingston

I have a 1gb kingston mmc plus on my N-gage Clasic, i have 255 songs the maximum number if you put more they wont appear on the list, there are no problems excepting that Music player loads in 5 or 6 min and battery life last 6 or 7 hours using like 3 hours of AAc(aac is same quality sound and less space , if you don't found a converter, email me) and 30 min of playing and 3 hours of standby, already bought another battery. 1gb Kinston was for us$30 here in My country Guatemala. My brother has a 1gb mmc Kinston on his n-gage Qd works fine no problem at all, battery life is good, better than Clasic even if you buy a Bl6c for the clasic, also my sister has a Qd with a 512 mmc Kingston us$10 really cheap. If you are asking why do i have so many N-Gages in my family is because i sell them jajajaja Amazing phone, Planing to by 2gb MMc Kingston too.
Our link is Ncorp.co.nr
any questions or comments
ps: Sorry my English i am From Central America i talk Spanish jaja
Ads

  #215  
Old 10-05-2007, 01:51 PM
ajprius ajprius is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
ajprius is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ajprius View Post
YEP!!! I am experiencing the same thing, with the additional new reboot feature. After the phone has booted, a can move through the menus for a minute or two and then the phone suddenly reboots, without warning. This only happens with my new Transcend 1GB mmc+ card though. If I put in the old 128MB mmc it runs fine?? I have music and programs on the 1gb mmc and it is a little over half full.

SOMEONE PLEASE HELP ME!!??

...Update...
Switched from a 1GB MMC+ to MMC... have not experienced any issues since then for rebooting or USB transfer. I know others have used the MMC+ with no issues so I really can't explain the problem, other then my experience. Later.

  #216  
Old 26-12-2007, 02:22 PM
chewbie chewbie is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
chewbie is on a distinguished road
MMC TakeMS

1 GB TakeMS RS-DV MMC runs fine on my n-gage QD. Haven't formated it yet, just bought it, inserted and saw 979 MB in tools -> memory.

I tried formating it in the phone but it looked as it was taking ages and after 6 minutes or so i ejected the card and formated it under WinXP in FAT file-system. Still works fine

Purchased in Budapest
http://www.argep.hu/product_410742.html

  #217  
Old 13-02-2008, 04:36 PM
cedesguin cedesguin is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Anywhere if food is correct
Posts: 99
cedesguin is on a distinguished road
Transcend 2 Gb card, purchased from local retailer (Brussels). System very unstable, possibly because of defective card, possibly because of buggy app. Under investigation. I would appreciate other users' experience with this card.

(E90 Communicator)

Last edited by cedesguin; 13-02-2008 at 04:41 PM.
 

Bookmarks

Tags
cards, mmc, tested

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 06:28 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy