All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 24-06-2007, 07:02 AM
monty9991 monty9991 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
monty9991 is on a distinguished road
Question Problem with alarm m600i

hi,
m having prob with the alarm.

when i 1st set the alarm at 7am , it did well. but later whn i removed the tick mark from the the alarm option it still buzzed me at 7 everyday, even though it wasent activated.

n the other day i had to wake up at 5 so i did the same. n again whn i removed the marck it still wakes me up 1st at 5 n then at 7 am..
and none of the other 2 alamr option is activated.

any suggestions xcept fone's master reset?

thanks

  #2  
Old 11-07-2007, 04:56 PM
tall rog tall rog is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
tall rog is on a distinguished road
I have the same problem.

I have alarms going off all the bludy time now... about 3 different alarms in the morning even though none are activated!!!

It is driving me Nuts!!!!

  #3  
Old 16-07-2007, 07:26 PM
tall rog tall rog is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
tall rog is on a distinguished road
A friend of my has the same issue on another type of Sony Erricsson phone. So it appears not to be just a M600i issue.

I updated to the latest version of the firmware and it seems to have corrected it. I have set several different alarms to test it all and so far no problems.

Of course updating to the latest firmware totally wipes out everything you have on your phone, so make sure you do a back up before hand.

If the problem comes back then I will post ithere...

  #4  
Old 25-09-2007, 02:43 PM
n4d4br0v1tchk4 n4d4br0v1tchk4 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
n4d4br0v1tchk4 is on a distinguished road
I have a M600i and I have the same problem. Right now I have 1 alarm activated, but 3 other alarms I previously had still ring at their times. Yesterday I have updated to the last version of the firmware, and it obviously works because it erases all user settings. But once you restore your backup, those alarm settings are also restored!

A fix for this would be nice... Someway to access those ghost alarm settings...
Ads

  #5  
Old 03-12-2007, 04:46 AM
rejimohamed rejimohamed is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
rejimohamed is on a distinguished road
Alarm Problem - Possible reason

Hi,
I had the same problem with alarms. Heard from my friends, p990i is also having the same problem.
I started getting this problem after changing home and/or current TIME ZONE settings.. Once u re-install the firmware, the problem will be solved. But if u restore data and if u take any settings related to time zone, the problem will happen again.
So now, I dont touch the TIME ZONE settings

Regs,
Reji

  #6  
Old 15-11-2010, 08:01 AM
Charanjeet Charanjeet is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Charanjeet is on a distinguished road
Thumbs up Problem Solved(not sure how)

I had the same problem and I set the alarm tone to silent but i wanted to check what will happen to my Calendar's reminder alarms. This is what I did

1. went to control panel -> device -> sounds and alerts and set alarm tone to silent
2. set a test reminder on Calendar(not in Alarma but Calendar)
3. when Alarm went off selected silent

After this point the phone automatically opened the Alarms and showed me my alarm which was earlier hidden (and with check box chcked) and was bothering me. I just unchecked the checkbox , problem solved!!!!

Disclaimer : I have absolutely no idea how it got fixed and not sure if same steps will work for you but no harm in trying as these do no involve any resetting of your phone.
 

Bookmarks

Tags
alarm, m600i, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
***W.S.O.D. Problem*** LOOK HERE FIRST IF YOU HAVE A PROBLEM!!!!!! i.love.ngage Nokia N-Gage and N-Gage QD 192 24-03-2008 07:53 PM
M600i Problem enigma74 Sony Ericsson M600i 34 17-09-2007 08:06 AM
Help: Car-phone / Bluetooth Connection Problem xl_77 Sony Ericsson M600i 3 25-09-2006 09:55 AM
problem with alarm Ahmed_x Nokia 7610 and 6670 0 24-09-2004 12:18 PM
problem in profiles VanSen Nokia 3650, 3660, and 3620 1 05-08-2004 01:08 PM



All times are GMT. The time now is 02:04 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy