All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 01-11-2007, 07:37 PM
Jer Jer is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 219
Jer is on a distinguished road
Trouble receiving MMS but sending works fine

So, I used the Nokia.com settings for T-Mobile USA for my e70 (non US model) and haven't had a problem with any of my services... Until now. I've always been able to send MMS w/photo attachments but it wasn't until my wife got unlimited MMS that I've realized that I can't receive them. If I send an MMS to my wife and she replies to it even with simple text I get an error message that says it can't be adapted to my terminal.

Any idea what setting(s) might be out of whack? Thanks for the help!
Ads
 

Bookmarks

Tags
fine, mms, receiving, sending, trouble, works

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
List of APPS that works/don't on 6600 nln Nokia 6600 and 6620 150 25-06-2007 11:36 PM
7610 No display but phone works fine 7610guy Nokia 7610 and 6670 0 12-05-2006 07:27 AM
2GB works fine on the front line slitchfield Links of Interest 11 17-04-2006 07:32 PM
Receiving MMS on 3230 Eulogy Nokia 3230 0 21-06-2005 03:57 AM
Troubel sending MMS Mediterrano Nokia 6600 and 6620 3 11-10-2004 11:27 PM



All times are GMT. The time now is 01:57 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy