All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

Go Back   All About Symbian Forums > News and Comments > Series 60

 
 
Thread Tools Display Modes

  #16  
Old 09-06-2009, 06:08 PM
emm3t emm3t is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
emm3t is on a distinguished road
Blackberry Connect?

Has anyone seen a new Blackberry Connect application to go with this new firmware version?

They usually go hand-in-hand.

I can't update until I see that I can use my Blackberry mail as well...

http://www.businesssoftware.nokia.co..._downloads.php

Nothing there yet....

  #17  
Old 10-06-2009, 11:05 AM
entwisi entwisi is offline
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 138
entwisi is on a distinguished road
just been to Nokias site and checked my product code and its still saying v300.34.84.

I'll try a connection later to see if teh updater does something different

  #18  
Old 11-06-2009, 06:24 AM
jenigirly jenigirly is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
jenigirly is on a distinguished road
Quote:
Has anyone seen a new Blackberry Connect application to go with this new firmware version?

They usually go hand-in-hand.

I can't update until I see that I can use my Blackberry mail as well...

http://www.businesssoftware.nokia.co..._downloads.php

Nothing there yet....
well i had a same problem with my nikia 6220.... I had to do it with some guy who i paid:((
__________________
www.voipsipsdk.com

  #19  
Old 16-06-2009, 09:42 AM
swingerman's Avatar
swingerman swingerman is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hungary
Posts: 146
swingerman is on a distinguished road
There is no problem with the NSU!!!

It's normal, when your phone restarts itself during the update and of course when the phone is restarting, the connection is lost!!! Like when you restart your computer, then it can't communicate with other devices. Besides this the NSU informs you, that this kind of errorrs are normal.

I have a slower machine and I've realized, that during the update a new driver is installed and sometimes this install can be longer than NSU expects and throws an error message: "connection lost...". No problem, just wait until the driver install finishes and hit the retry button.

Cheers
__________________
Swingerman
Web developer

  #20  
Old 17-06-2009, 09:40 AM
Mark6549
Guest
 
Posts: n/a
Curates egg

The good:
Upgraded to 400.34.93 without problems, reinstalled all applications and restored calendar, contacts etc from backup also without problems.
2 days in and the phone is definitely more stable. not a single Kern error whereas before Profimail would bomb out at least twice a day.

Overall the phone seems marginally faster. But this could be due to a clean install.

Not so good:
Speed dial no longer works! Press and hold a key and nothing happens except the number appears on the screen. To dail the speed dial now takes two presses - number and send.
Annoyingly, Web Launch (0) and Voicemail (1) still work correctly it's only the personal speed dials which don't work. Or maybe I've missed something?

  #21  
Old 19-06-2009, 02:46 AM
jetro jetro is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
jetro is on a distinguished road
I agree that the phone seems faster and more stable.

on speed dial issue, it is working just fine on my phone. It's been 3 days since I upgraded and I haven't encountered any issue nor did I notice any functionalities that are not normal.

  #22  
Old 19-06-2009, 09:50 AM
cedesguin cedesguin is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Anywhere if food is correct
Posts: 99
cedesguin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by swingerman View Post
There is no problem with the NSU!!!
"connection lost...". No problem, just wait
Hmm, I'm afraid there is something else. After ten failures or so, I have been waiting for a whole night, without result. Tried different PC USB ports, uninstalled/reinstalled PCsuite and NSU, tried also from different Windows profiles. Other users tell the same story.

  #23  
Old 20-06-2009, 08:24 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Mark6549 View Post
The good:

Not so good:
Speed dial no longer works! Press and hold a key and nothing happens except the number appears on the screen. To dail the speed dial now takes two presses - number and send.
Annoyingly, Web Launch (0) and Voicemail (1) still work correctly it's only the personal speed dials which don't work. Or maybe I've missed something?
Yep. I missed something! I just turned speeddial back on in the phone settings and all is well again. Doh!
Ads

  #24  
Old 27-06-2009, 10:18 AM
TheSpecialBoy's Avatar
TheSpecialBoy TheSpecialBoy is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2002
Location: Bucharest Romania
Posts: 1,762
TheSpecialBoy is on a distinguished road
i can`t reinstall all the apps I previously purchased.

gives me invalid certificate error.

how can it be?

I have installl all and no certificate check.
__________________
_________________________________
Life goes on but diferent
9210... I miss those days.... Nokia N8 coz' I love every image of my short life....

  #25  
Old 16-07-2009, 12:58 PM
TheSpecialBoy's Avatar
TheSpecialBoy TheSpecialBoy is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2002
Location: Bucharest Romania
Posts: 1,762
TheSpecialBoy is on a distinguished road
i discovered that on heavy internet browsing i have memory full message.
Did this hapend to you as well.

It looks that after cleaning cache the message dissapear and pop up again after more browsing.

Any ideea how to solve this kind of embarasing messages?

Any ideea how can I downgrade?

Or when a new version will be available?

Cheers
__________________
_________________________________
Life goes on but diferent
9210... I miss those days.... Nokia N8 coz' I love every image of my short life....
 

Bookmarks

Tags
e90, hits, lease, life, minor, nokia, update, v400

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HOT][NEW] N80 RM-92 IE APAC PR v15.00 SW4.0632.0.38 juato4 Nokia N80 176 25-04-2007 03:19 PM



All times are GMT. The time now is 08:29 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy