All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 30-03-2009, 03:49 PM
adecent1 adecent1 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
adecent1 is on a distinguished road
N 95 keypad light and slide problem after body change

Hey guys,

I recently changed the front and back panel of my N95. After that i noticed that whenever i slide my phone up or down, nothing happens.. The phone remains in the same state and even the screen des not lite up..!! When i press some button, the screen and upper keypad show light but lower keypad does not have light..!!

Also, when i switch the phone on, the keypad light switches on with the phone and then goes off after the phone installs.. !!

What's the problem..?

Thanks... !!

  #2  
Old 31-03-2009, 09:47 AM
pauligle pauligle is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
pauligle is on a distinguished road
Amazing!

That is absolutely amazing! I am searching the internet for more than a day to solve this problem and it seems that I am not the only one!!

I have exactky the same problem mate...

I changed the housing and then when I slide the phone nothing happens!!!

I believe that there should'nt be burnt leds or something else because at the boot of the phone I can see them lighting!!!

I really don't know where is the mechanism that turns the screen and the lights on when sliding.

I suppose here is a connection error with this one while assembling.

Any ideas on this one????

  #3  
Old 01-04-2009, 01:20 PM
hippyguyman's Avatar
hippyguyman hippyguyman is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chorley
Posts: 41
hippyguyman is on a distinguished road
I have had the covers off my N95 to replace all the speakers, built it back up with no problems, it would appear that you have disturbed a connection, or the new covers are making one of the switches contact, just a guess really, try stripping it down again check all connections and possibly try refitting the old cases

  #4  
Old 01-04-2009, 02:12 PM
pauligle pauligle is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
pauligle is on a distinguished road
Thanx hippyguyman!

I connected everything back and nothing happened...

I also put back the old case but the same problem...

It seems there is a connector somewhere I broke or moved...

If anyone knows where is this "jumper" or connector I would really apreciate it...
Ads
 

Bookmarks

Tags
body, change, keypad, light, problem, slide

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 06:40 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy