All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped
Prev Previous Post   Next Post Next

  #1  
Old 22-08-2006, 04:02 PM
slitchfield slitchfield is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 7,002
slitchfield is on a distinguished road
Slow, slow, quick, quick, slow AAS

Just a quick poll. I've been finding AAS pages very slow to load recently (I'm on UK ISP Easynet) but Rafe's had no problems with access through his ISP in the East of England.

If anyone else is having problems with site speed, could they post here with details? e.g. ISP being used, browser being used, symptoms seen? Thanks.

As a guide, when I try and load the front page of AAS, there's a delay of up to six seconds before anything happens, then the text is gradually loaded, followed sequentially by the various elements, until the page is finally complete, with toolbar drop-downs, at around 25 to 30 seconds. Is anyone else seeing the same? Or is it blindingly fast for you? Rafe and I are somewhat stumped by the problem.....

Steve Litchfield
__________________
Steve Litchfield, Admin, AAS
 

Bookmarks

Tags
aas, quick, slow

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 05:54 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy