All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 29-03-2007, 10:34 PM
PDADoc's Avatar
PDADoc PDADoc is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: New York City
Posts: 40
PDADoc is on a distinguished road
Need help: problem with deleting some apps on my E61

After a beta testing episode with some of the software I'm testing, I've recently completely reset my device and reinstalled everything from scratch. I even deleted everything but document folders from my storage card.

After doing all of this and reinstalling everything, it's all working fine, except for two niggling things: To save RAM, I had previously installed all of my themes to my storage card. Now that I'm installing everything into RAM, the themes I had installed onto the card are showing up in the Themes listing, creating duplicates.

I have gone into App Manager but they don't show up there, and there is no way for me to delete them directly from the Themes applet, even though I thought there should have been some way.

The other problem is that whenever I install some apps, like QuickOffice Premier, they seem to install just fine, but whenever I go into the App Manager, they show up as "not installed", even though they're clearly there and seem to work fine. Even after I delete the app that says "not installed", the app still works fine, but is not listed as an installed app.

Are these bugs I've uncovered? Is there any way to resolve these things?

Has anyone run into this before?

As usual, any help is certainly appreciated!
 

Bookmarks

Tags
apps, deleting, e61, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
reg. code apps E61 boell4 Nokia Eseries S60 3.0 phones (E50, E60, E62, E61, E61i, E70) 2 29-01-2007 10:57 AM
Deleting e-mail from E61 pjhaas Nokia Eseries S60 3.0 phones (E50, E60, E62, E61, E61i, E70) 12 24-09-2006 12:20 AM
E61 - another IMAP problem markpaterson Nokia Eseries S60 3.0 phones (E50, E60, E62, E61, E61i, E70) 2 05-06-2006 02:34 PM
Comment: I scream, you scream, we all scream for software! SwitchBlade Links of Interest 35 23-09-2002 11:20 PM



All times are GMT. The time now is 09:33 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy