All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 09-08-2003, 09:06 AM
Guest
 
Posts: n/a
WEBSITE 2 WAPSITE..Help NOW!

How do i make my geocities website into a wapsite?How do i make the pix and other files dat i uploaded and became html files in geocities to be wml files,so i can and other people can download it.HELP Me NOW!Pls

  #2  
Old 09-08-2003, 11:47 AM
mekeni2000 mekeni2000 is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 208
mekeni2000 is on a distinguished road
Re: WEBSITE 2 WAPSITE..Help NOW!

Quote:
Originally Posted by Anonymous
How do i make my geocities website into a wapsite?How do i make the pix and other files dat i uploaded and became html files in geocities to be wml files,so i can and other people can download it.HELP Me NOW!Pls
Hi there!

You may want to check the website www.HTMLGOODIES.com.

The website will show you how to create WAP pages.
__________________
run...Forest...RUN!!!

  #3  
Old 11-08-2003, 06:08 AM
Guest
 
Posts: n/a
Thank u but i want to make my geocities website into a wapsite.Or to dwnload the uploaded pix to my fone.Pls help.Thanx

  #4  
Old 11-08-2003, 11:16 AM
N/A's Avatar
N/A N/A is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 7,949
N/A is on a distinguished road
Either geocities servers must support the WAP content types like text/vnd.wap.wml, etc. (and then you need to convert your HTML pages to WML, etc.), or geocities must support some server-side programming language (e.g., PHP, Perl, anything) that allows you to send the appropriate headers.

In addition to that, people accessing your site through WAP, must have a mobile subscription that allows for WAP access to any internet address/server (rather than just servers condoned by that operator). In other words, the operator's WAP gateway must not be blocking access to internet addresses.

To test if the geocities-side is all-right, without asking their customer support, find any sample WML file, but it in your home directory and see if by referring to it by name from a WAP-capable phone you actually see what you're supposed to see.

If not, well, you need to ask geocities support or whomever administers geocities' servers about that [WAP content type support].

  #5  
Old 11-08-2003, 11:56 AM
Guest
 
Posts: n/a
Some people have done it,infernavis,airwreck wapsites have geocities URL.But would nt tell how.

  #6  
Old 12-08-2003, 06:53 PM
Guest
 
Posts: n/a
Anyone know?

  #7  
Old 17-08-2003, 02:25 PM
Guest
 
Posts: n/a
Want 2 know also da answer.
 

Bookmarks

Tags
wapsitehelp, website

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 09:56 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy