All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 12-07-2012, 08:48 AM
Swiss7599's Avatar
Swiss7599 Swiss7599 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
Swiss7599 is on a distinguished road
Nokia 700 WLAN problems

I have problems connecting to the web through WLAN networks on my ‪Nokia700‬. It only connects to the web through mobile data even though I've set WLAN's priority to 1. When I try browsing I get an error message saying it couldn't connect to the web because mobile data is switched of yet Wifi is on and connected. Any ideas on what the issue might be?

  #2  
Old 13-07-2012, 12:09 PM
Ztuka Ztuka is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Location: Sweden
Posts: 9
Ztuka is on a distinguished road
Well. I just tried this "problem" out;

Working for my Nokia 700.
All of these applications worked, Nokia browser, opera mini browser, opera mobile browser and finally nokia Internet radio.
All worked out liked a charm.
My WLAN is set with a Netgear (WNDR3700) N-Lan and all devices that connects are "MAC adressed" also, including phones and laptops.

I think that is more a router issue than Nokia belle.
I also have this working like a charm for Nokia 701 and Nokia E6.

No problem at all.

  #3  
Old 16-07-2012, 07:18 AM
Swiss7599's Avatar
Swiss7599 Swiss7599 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
Swiss7599 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Ztuka View Post
Well. I just tried this "problem" out;

Working for my Nokia 700.
All of these applications worked, Nokia browser, opera mini browser, opera mobile browser and finally nokia Internet radio.
All worked out liked a charm.
My WLAN is set with a Netgear (WNDR3700) N-Lan and all devices that connects are "MAC adressed" also, including phones and laptops.

I think that is more a router issue than Nokia belle.
I also have this working like a charm for Nokia 701 and Nokia E6.

No problem at all.
That's great but the problem is I use the WLAN at my workplace so I can't change the WLAN router settings.

The Wifi works fine on my iPod and other devices though so it seems to be an issue with the phone itself not the router settings, I'm I right?
 

Bookmarks

Tags
700, nokia, problems, wlan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HOT][NEW] N80 RM-92 IE APAC PR v15.00 SW4.0632.0.38 juato4 Nokia N80 176 25-04-2007 03:19 PM



All times are GMT. The time now is 10:02 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy