All About Symbian Forums

All About Symbian Forums (http://www.allaboutsymbian.com/forum/index.php)
-   Feedback and Announcements (http://www.allaboutsymbian.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Vote For Color Change In AAS Forum ! (http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=92316)

jApi NL 14-01-2010 02:11 PM

Vote For Color Change In AAS Forum !
 
3 Attachment(s)
Sundaymorning , I think it was January 3rd 2010 , when I was posting in AAS Forum , I got a strange , peculiar hickup : all of a sudden my post was changing colors ! White became black , black became white and blue was transferring to red .
First thought : ' the Phone is crashing !' .
Second thought : ' it's not ! Only the colors of the AAS Forum rapidly changed like a CAMELEON !'
I'm a regular user of Opera Mini 4.2 . This happened in OM . The Nokia Web shows the regular (full) AAS Forum .
Sorry to say : I dislike the black font and white letters very much . It is tiring my precious eyes .
Of course , the cause of the issue can be found at AAS or in Norway . But :
BRING THE WHITE FONT AND BLACK LETTERS BACK , PLEASE !
Also the new layout has to make you scroll from left to right to left to right , since every post is slightly shifted - see screenshot .

I vote for a better , readable forum !

Screensnaps : Old Forum in OM , New Forum in OM and Forum in Web

:) Regards jApi NL

Rafe 17-01-2010 02:12 PM

You can change back to the style you want using the style changer at the bottom of every page. Looks like you may have changed things by mistake.

daviddean 18-01-2010 07:16 AM

Hello,
No,
No ,I think no need to change the color.Its to good.

jApi NL 18-01-2010 10:47 AM

Style Change
 
Quote:

Originally Posted by Rafe (Post 454438)
You can change back to the style you want using the style changer at the bottom of every page. Looks like you may have changed things by mistake.

Thank you Rafe . Do you mean by Style Change the 7 selections at the bottum :
-- AAN
-- Mobile
-- vBulletin Default , etc ?
Using Opera Mini 4.2 now it ends up in --AAN all the time .
It looks like OM takes this '-- AAN' as Default .

Edit : in my Web it is marked as : AAS-Main-v3.8
So the issue is probably caused by the Norwegian servers .

:) Regards jApi NL

jApi NL 18-01-2010 11:56 AM

Re-Edit
 
I have to make a re-edit of my post above .
I opened Nokia Web to check the different styles of the forum . So changed from -- AAS-Main-v3.8 to --AAN ......
Guess what ? It didn't let me change back to another style . So now my Web is also fixed to --AAN !
I dislike this style , but cannot change anymore ?
After all : it might be the Forum server causing it ?

:) Regards jApi NL

Rafe 18-01-2010 01:23 PM

I'll look into this in more detail... but for now you can change back using:
http://www.allaboutsymbian.com/forum...316&styleid=22

Hooksym 18-01-2010 02:10 PM

Curious, I switched forum style a couple of times successfully in Firefox, but as soon as I selected AAN, I could not switch again. No matter what I selected, it kept AAN.

Thank goodness for your link.

jApi NL 18-01-2010 08:17 PM

Nokia Web Solution -> Delete Personal Data
 
In Nokia Web , I found a workaround : I deleted in the browser options all personal data . Then logged back in , and got the --AAS-Main-v3.8 style again . Opera Mini got a 'delete cookies' option in settings . Did not try that yet .

Edit : Thanks Rafe for the link . It works :
http://www.allaboutsymbian.com/forum...316&styleid=22

:) Regards jApi NL

jApi NL 20-01-2010 09:28 AM

Bump up
 
Bump up . Thread was in between spam .

:) Regards jApi NL


All times are GMT. The time now is 10:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.