View Full Version : Change product code


toffe
26-09-2008, 10:20 AM
Hi,
Is it possible to change the product code to get another language on the Innov8 phone?

srw985
26-09-2008, 03:21 PM
Theres no firmware updates yet so I doubt it would help with changing the languages

stuclark
26-09-2008, 04:10 PM
Also, this phone is not a Nokia, so doesn't have "product codes" in the same way that Nokias do.