View Full Version : 7710 with tt5


cockyapple
26-09-2005, 01:26 PM
hello,

have got everything running at the moment and working but after around 10 minutes it says no gps device and the gps signal is lost........it requires a restart to work again but the signal is lost again after 10 minutes.......could the problem be i am not using an original tomtom gps receiver but another brand as my original receiver went missing

knot666
17-10-2005, 02:26 AM
hello,

have got everything running at the moment and working but after around 10 minutes it says no gps device and the gps signal is lost........it requires a restart to work again but the signal is lost again after 10 minutes.......could the problem be i am not using an original tomtom gps receiver but another brand as my original receiver went missing




i think the problem ame from ur Sim Card.

Ricky C
21-01-2006, 01:38 AM
hey can anyone tell me where to get the tom tom software for the 7710 i have the nokia reciever but no software, could you tell me where to get it please

rickchalcraft@msn.com