View Full Version : Help with Operator Logo!


superj
04-01-2005, 05:25 PM
Hi!

Has anybody installed an operator logo successfully?
The procedure from the Nokia 6600 does not work (either via FExplorer, or manually).

Please help.

Brgds

daywalker
04-01-2005, 08:51 PM
not sure if it works with the 6630 but try Opman software to change yr Op logo.

millski
04-01-2005, 10:21 PM
Changed my oplogo using fexplorer, no problems. got the latest version?

superj
05-01-2005, 09:00 AM
That's strange. I used FExplorer 1.11, and also tried it to install it manually to the directory. I used a BMP file and also a JPG file, which was converted to BMP by FExplorer.

What firmware do you have? I have 2.39.15.

superj
05-01-2005, 12:55 PM
I just found out that it works with a different network.
Network 05 shows the logo, but I use network 10.

I looks like that the filename can not handle network codes above 09.

brgds

Utenteanonimo64
05-01-2005, 03:15 PM
Can anyone point me to a tutorial about op logos and how to change them? I'd like to know what type of files and what sizes can be used as logos....

Thanks
UA

stuclark
05-01-2005, 03:34 PM
I just found out that it works with a different network.
Network 05 shows the logo, but I use network 10.

I looks like that the filename can not handle network codes above 09.

brgds
That doesn't sound right - my network's code is 234 33, and that works fine on my Sendo X. The 6630 *should* work in the same way.

millski
05-01-2005, 06:45 PM
3.45.110 firmware, 02/12/04

Orange UK, no idea what the network id is sorry

stuclark
05-01-2005, 08:56 PM
Orange UK's 2G network is 234-33. Orange UK 3G will be a 234 prefix, but may be a different suffix. If you download something like CellTrack or miniGPS, then it will be able to tell you the network ID.