View Full Version : No GPRS


locutus_uk
09-09-2004, 06:41 PM
When I try to connect with gprs through the Web icon I get the G in a box in the display and a bar at the bottom and that's it. If I leave it nothing happens and eventually the screensaver comes on
The phone does wap fine and I tested the o2 sim in my old Motorola v600 and it connects ok.
I have tried the OTA settings from both sendo and o2 and so far nothing.
Since I use GPRS a lot it's bloody annoying!

proandi
10-09-2004, 07:39 AM
Check all settings manuell, again. I think that can only be one little setting thing. This is one of the few things really works very well on the/my Sendo X. Logging in GPRS is very fast and the browser works fine (also the mail). BTW: Does your mail work?

locutus_uk
10-09-2004, 08:36 AM
I havent had a go with the mail yet - been trying to get the GPRS up and running.

locutus_uk
10-09-2004, 02:11 PM
Ahaaaaa got it all sorted. Had the wrong settings :rolleyes:

Love opera and so now just got to get Agile Messenger working

proandi
12-09-2004, 09:22 AM
Nice to hear that :icon14: