View Full Version : 7610 bluetooth headset problem


davidtfh
10-08-2004, 08:14 PM
Have just purchased a 7610 but I'm having problems using my Motorola HS810 bluetooth headset

I have paired the headset with the phone with no problems and it works only when I perform a bluetooth connection to the headset from the phone to activate the blutooth link. If the link is not activated from the phone, the phone does not seems to initiate a connection with the headset when a call is received. Also the headset doesn't seems to be able to initiate a connection to the phone. When using the bluetooth headset with p900, the headset can initiate a bluetooth link when voice dial is activated from the headset and the p900 automatically initiates a connection when incoming call is receive and the headset is found.

If anyone out there can give me any help I'd greatly appreciate it.

jo12
14-08-2004, 06:41 PM
i have the very same headset and idont have any bother, have you "set as authourised" When you do that it will automaticaly connect when you open the headset. The bluetooth has to be active for this to work !!

davidtfh
16-08-2004, 03:51 PM
jo12, yes I have activate "set as authorised", bluetooth seems to be active, the bluetooth symbol is on the phone. I will try to pair it again with the headset to check.

i have the very same headset and idont have any bother, have you "set as authourised" When you do that it will automaticaly connect when you open the headset. The bluetooth has to be active for this to work !!

davidtfh
16-08-2004, 04:04 PM
jo12, thanks just got it working. seems like i need to set the phone to be visible on the bluetooth.

i have the very same headset and idont have any bother, have you "set as authourised" When you do that it will automaticaly connect when you open the headset. The bluetooth has to be active for this to work !!

kammaldeep
13-04-2005, 11:37 AM
i was usin sony erricson bluetooth headset with my nokia 6600 it was workin fine initially ...bt for abt two months i didnt used it & when i again try to use it it is not abe to link up with the set .....it shows chargin .....
can anyone hellp
thanks in advance
KAMAL :frown:

Ricco
15-04-2005, 06:07 PM
i was usin sony erricson bluetooth headset with my nokia 6600 it was workin fine initially ...bt for abt two months i didnt used it & when i again try to use it it is not abe to link up with the set .....it shows chargin .....
can anyone hellp
thanks in advance
KAMAL :frown:


Hi Peeeeps

Sorry to jump in on this thread but as you are obviously a bluetooth user already I was hoping you can help me a little on this thread I started...

http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=36323

I would appreciate your replies. :)

TIA

Ricco


_________________
http://www.riccojames.co.uk
http://www.computersolutions-online.com
http://www.mobilesolutions-online.co.uk