View Full Version : rs-mmc


Grindcore
21-07-2004, 11:22 PM
How do!

I'm looking on ebay at the moment at a 256mb rs-mmc for my 7610.
It's a kingsmax from hong kong. Are these ok? does manufacturer matter?
Anybody know where i can get a larger capacity card from the uk?

Thanks!!

Marc. :)

Rish
22-07-2004, 11:59 AM
How do!

I'm looking on ebay at the moment at a 256mb rs-mmc for my 7610.
It's a kingsmax from hong kong. Are these ok? does manufacturer matter?
Anybody know where i can get a larger capacity card from the uk?

Thanks!!

Marc. :)

Check out www.ebuyer.com - you'll get better prices from there.

And yes, I have heard that the Kingmax RS-MMC does work with thr 7610.

drsuave
23-07-2004, 04:08 AM
got mine from ebuyer. All good

fauji
28-07-2004, 12:51 PM
Hi,

If mmc is cheaper than rs mmc (i.e. more memory for less money), why not buy that...and use the adaptor provided with the 7610 to lug it in?

I am sure that i'm missing something her...i usually do! :)

fauji
31-07-2004, 08:16 AM
Erm...just realised what i'm missing....

The adaptor is for putting RS MMC into the phones that only support MMC...

Excuse my extreme 'thickness'!!!

:-)