View Full Version : N-gage games in 7610


Angelyzer
24-06-2004, 03:17 AM
Hi everyone. I'm from Portugal and i'v just purchase my 7610 a weak ago. I had a 6600 before and i could play almost all n-gage games using an 128mb card. Now, with my 7610 and using the original rs.mmc card with 64mb, i can't play tony hawk pro skater for example. I can play games like sonic, moto gp but not my favourite tony hawk. I know that in 6600 with 32mb card we can't play this game but with 128 we can. Can it be because of the rs mmc memory?
What are the n-gage games that u can play in your 7610?
Sorry about the english but this is my first thread in a foreign forum!
Thank u

nk_au
24-06-2004, 03:47 AM
At first, we thought the 7610 had a new security lock which prevented N-Gage games from being played. But now there are many claims that people have N-Gage games working on their 7610.

However, there are still a few games that will not work. For example: Splinter Cell, as a 65k colour screen is "too good" for the game

N0S
24-06-2004, 05:56 AM
can sims play on 7610

GhostDog
24-06-2004, 01:11 PM
The disscussion of N-Gage games on other devices but the N-Gage series is not alowed.You were warned.Thread closed.