View Full Version : Manually lock onto 02


worried
10-12-2003, 01:17 PM
Does anyone know for sure whether you can still manually select 02 after the software has been upgraded ?
Some users are reporting on other forum sites that you can while others are still claiming you can't.
I need to be sure whether I can manually select. I live in a borderline area and I would rather stick to the non-bluetooth A920 if it means I can actually use the phone.
Thanks to anyone who replies.

ScotAl
17-12-2003, 12:11 AM
If you re-flash your A920 then you will not be able to lock onto any network. They seem to have re-coded the network not to accept re-flashed phones. If you want a PDA then flash otherwise send the phone off/exchange.

a920 fan
03-01-2004, 06:38 PM
the a920 works fine on o2 after the bluetooth flash , and ive set up an internet connection on mine too , which means FULL internet browsing at NO COST , i use one of the old genie simcards with unlimited free wap .
if anyone want the details of settings etc drop me an email


teamdeadhead2@ntlworld.com