View Full Version : nokia 6600 and animated gif's


Fear345
11-11-2003, 05:57 PM
why wont the nokia 6600 display animated gif's the ones ive downloaded only display the 1st frame and no others

N/A
11-11-2003, 07:20 PM
Display where? Gallery? MMS editor? Idle screen (background/wallpaper)?

They won't animate as a wallpaper, if that's what you are expecting.

Fear345
11-11-2003, 07:23 PM
in gallery

N/A
11-11-2003, 07:30 PM
Gallery's list view, or when you actually open them? ;)

ltzguy
12-11-2003, 02:11 AM
Will they work as screen savers, like they did on my old t68i? I had a great LOTR animated GIF screensaver I was hoping to port over once tools for the 6600 became available.

Fear345
12-11-2003, 07:33 AM
wont work at all which ever way you look at them

Sämi
12-11-2003, 03:04 PM
i can not confirm this.

If i open a gif in the messwage, it is animadet.(even better then in the 7650: it do not stop after one loop.

If the gif. is saved in the gallery, u can only see it normal.
(but any-viewer is a freeware-progy what can do this)

If i put one gif for screensaver, it works fine @ my 6600.
(take the newest version out there, i installed v.1.42)

Sämi

ltzguy
12-11-2003, 04:38 PM
How exactly did you set the animated gif to be your screensaver? I thought hte tools weren't available yet?

And did it actually animate?

The Party Boy
13-11-2003, 05:22 PM
me too im using v1.42 and its working fine. just download it on psiloc

Miro
14-11-2003, 07:32 AM
Can some advise me how to set animated background, Eprofiles pro 1.32 and smart profiles 1.04 do not work on 6600:(

Jimbob
21-06-2004, 08:28 AM
maybe a link for any-viewer wouldnt go a miss. I've been having the same problem with my n-gage the gifs go through 1 movement instead of looping but if I open them in a multimedia message they do loop.However I wanna be able to view them properly in gallery. I've looked for the program and I cant find it

GhostDog
21-06-2004, 11:11 AM
http://koti.phnet.fi/jarilaak/software/

Jimbob
21-06-2004, 02:47 PM
Thankyou GhostDog this is extremely helpful. It seems our friend further above has mispelt aniviewer no wonder I couldnt find it.

GhostDog
21-06-2004, 06:48 PM
No problem.

toulan
08-12-2007, 03:31 PM
When i try to install the aniviewer on my 6600 it says file corrupted!, i don't know what to do about that :(