View Full Version : Handsfree and locking code question


13-08-2002, 06:22 PM
Newbie alert!!
I turned on the handsfree option ONCE,when i pressed the voice dial button,it does not seem to work like that any more,any ideas on how to turn the handsfree option on......Where do i find out whats my lock code?!?
Thanks

x-daemon
14-08-2002, 06:37 AM
the handsfree option can be activated when talking, or listening to voice records/mms ..

Ray
15-08-2002, 11:38 AM
The locking code is by default '12345', this is supposed to be a security code, so you won't find it anywhere else than in your own head once you've changed it :D