View Full Version : Tripping The Rift


N9210
25-10-2001, 08:20 AM
Tripping the Rift has probably been one of the favourite NIM's on the site, so I just thought I'd let you all know that the teaser for Tripping 2 has now been added to the NIMs - Cartoons section, have fun.

Patrick
<!-- BBCode auto-link start -->www.n9210.co.uk (http//www.n9210.co.uk)<!-- BBCode auto-link end -->

Loonyworld
25-10-2001, 08:51 AM
<B>Cool</B> /phpBB/images/smiles/icon_biggrin.gif
There will also soon be a request Tripping the rift Skin from me to all of you..Real soon..
(Futurama, Simpsons and Ren & Stimpy have also gone into production..)
But more on that later /phpBB/images/smiles/icon_wink.gif

_________________
<!-- BBCode u2 Start -->http//loonyworld.homepage.dk/9210sig.jpg (http//loonyworld.homepage.dk/9210.html)<!-- BBCode u2 End --><font size=-1>[ This Message was edited by Loonyworld on 2001-10-25 1051 ]</font>

Manowar
25-10-2001, 02:31 PM
Hi!

Patrick, I have a short mpeg humor video, but after use multimedia converter and save it on NIM format, then I can only see images, not animation.
Could I upload to you the video? Perhaps you can see what happen! /phpBB/images/smiles/icon_smile.gif
Regards

N9210
25-10-2001, 06:25 PM
Yeah, no problem, zip it up and just upload it in the normal way. (has to be zipped as I've configured server to only accept limited file extensions.

Regards

Patrick
<!-- BBCode auto-link start -->www.n9210.co.uk (http//www.n9210.co.uk)<!-- BBCode auto-link end -->

26-10-2001, 12:54 PM
Hi guys! I had to reinstall my commi (did it for a lot of times without problems) but now I can not play any nim videos any more. After starting video application and opening the nim-file, when I press the play button it says (File not foud error - something like that).

Some guess??? Thankx
Seko

26-10-2001, 12:55 PM
Sorry, wrong name. It should by
Seiko
Greetings
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
On 2001-10-26 1454, Anonymous wrote
Hi guys! I had to reinstall my commi (did it for a lot of times without problems) but now I can not play any nim videos any more. After starting video application and opening the nim-file, when I press the play button it says (File not foud error - something like that).

Some guess??? Thankx
Seko
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

N9210
26-10-2001, 09:30 PM
Try uninstalling Recorder (for audio) and Movie player and re-installing them (if your on 3.54 or above then make sure you use version 2.00).

Let us know if that helps

Manowar
27-10-2001, 04:00 PM
By the way, Patrick
Did you see the video I uploaded? Does it work correctly?

Regards

Seiko
27-10-2001, 06:42 PM
Hi there!
I reinstalled recoder and video but it didnīt help. But nevertheless I reformated teh system and set up everything new - Now it works.
Thanx again

Loonyworld
28-10-2001, 08:55 AM
Hi there...
Useualy when I encounter this problem i simply just overwriter the buggy media file..and make a quick reinstall of the player.. /phpBB/images/smiles/icon_biggrin.gif
That always does the trick for me..
[addsig]

samthepaokfan
19-11-2001, 09:16 AM
Any news when the next episode will be available???

Great stuff by the way.... To be recommended if you need a good laugh.

Regards
[addsig]

N9210
19-11-2001, 04:12 PM
Not sure, but tried to get on the TTR site today and getting message that the server is 2 busy - maybe it's on there, I'll keep trying.
[addsig]

samthepaokfan
20-11-2001, 03:19 PM
Yes, me too. I want to the site. But it seems that no Links work, maybe due to his change of server... lets hope that new episode will be out soon, and much more...

Regards
[addsig]